Základy podnikání

kurz

Základní info

Rekvalifikace je určena budoucím úspěšným podnikatelům ve svém oboru. Absolvent se orientuje v podnikatelském prostředí, s cílem podnikat v ČR.
Daně a zákony, firmy a jejich právní formy, živnostenský zákon, obchodní zákoník, zákon o dani z příjmů, DPH, silniční dani, cestovní náhrady, zákon o účetnictví, sociálním a zdravotním pojištění, OSVČ, právní formy podnikání, majetková a kapitálová výstavba podniku.
Daňová evidence, účetní a daňové doklady, účetní knihy, majetek, zásoby, mzdy , dopravní prostředky, daňové příjmy a výdaje, roční přehledy OSSZ a ZP, účtování hotovostních i bezhotovostních dokladů do peněžního deníku, kniha závazků a pohledávek, knihy pro evidenci DPH, příkazy k úhradě, bankovní výpisy, výpočet odpisů, uzávěrkové příjmy a výdaje, výkazy o majetku, závazcích, příjmech a výdajích, přehledy pro FÚ, OSSZ a ZP.
Účetnictví, účel a členění majetku, rozvaha, základy účetnictví, účetní doklady, inventarizace, majetku a závazků, účetní technika, přezkušování formální správnosti účetnictví, peněžní prostředky, ceniny, úvěry, zásoby, skladová evidence, pohyb na syntetických účtech, dlouhodobý majetek, zaúčtování mezd se zaměstnanci, náklady / výnosy, dotace z fondů EU.
Marketing a psychologie prodeje, trh, nabídka, poptávka, marketingový mix, tržní segment, marketingový plán, analýza SWOT, propagace, psychologie prodeje, internetový marketing, informační systém a strategické plánování marketingu, produkt jako nástroj marketingového mixu, distribuce zboží, spotřební chování, marketingová komunikace.
Podnikatelský záměr, stanovení cíle dle podnikatelského záměru, tržní segment - odběratelé a dodavatelé, kalkulace vstupních nákladů, produktu, plánovaných měsíčních příjmů a nákladů, výpočet plánovaného měsíčního zisku, obhajoba podnikatelského záměru.

Základy podnikání

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
9 500 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.