VIZÁŽISTIKA A BARVOVÉ PORADENSTVÍ

kurz

Základní info

akreditovaný pětidenní kurz

V kurzu získáte základní znalosti v oboru BARVOVÉ TYPOLOGIE, VIZÁŽE OBLIČEJE, LÍČENÍ, VIZÁŽE FIGURY A STYLIGU.

Výuka probíhá na profesionálním pracovišti, které je plně vybaveno veškerým materiálem a pomůckami k práci vizážisty. Po ukončení kurzu teoretickou a praktickou závěrečnou zkouškou obdržíte osvědčení o rekvalifikaci. Toto osvědčení opravňuje k výkonu příslušného povolání - Vizážista.

Obsah kurzu:

Tento kurz je obsahově přizpůsoben základním znalostem kompletní vizážistiky a získáte zkušenosti v určení barvové typologie a kombinace barev pro jednotlivé typy.

Naučíte se základní principy líčení a péče o pleť. Praktická výuka několika typů líčení – denní, večerní, foto make-up, použití matných a lesklých stínů přizpůsobených k věku zákaznice. Seznámíte se s základními pomůckami jako jsou štětce a dekorativní kosmetika.

V kurzu se naučíte určit typ pleti a výběr make-upu, zvládnete korekce obličeje - ztmavování, prosvětlování, zakrývání nedostatků. Rozeznáte různé tvary obličeje a zvolíte správnou barvu vlasů i střih vlasů k danému typu.

Rozlišíte prakticky tvary a typy postav, budete ovládat doporučení doplňků a šperků. Sestavíte konkrétní šatník i s doplňky k danému typu postavy.

Výuka v rekvalifikačním kurzu je s spojena s praktickými ukázkami v kadeřnickém salonu, kosmetickém salonu, ve fotoateliéru či v módním salonu.

Více informací o průběhu kurzu a cenách na tel. číslech:

387 428 195, 603 326 123, 602 851 151

VIZÁŽISTIKA A BARVOVÉ PORADENSTVÍ

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.