Školení hygienického minima

kurz

Základní info

Obsah:

  • Hazard Anylysis Critical Control Point (HACCP)
  • Provozní hygiena
  • Osobní hygiena
  • Epidemiologicky rizikové potraviny
  • Dezinfekce, dezinsekce, deratizace
  • Legislativa

Cílem školení hygienického minima je seznámit zaměstnance stravovacího provozu se zásadami, které je třeba dodržovat při skladování, výrobě, přepravě a výdeji pokrmů, zabezpečení zdravotní nezávadnosti a  bezpečnosti potravin. Školení je návodem, který pracovníky kuchyně metodicky vede k dodržování hygienických požadavků tak, aby byla zabezpečena výroba zdravotně nezávadných a jakostních potravin v souladu s platnou legislativou.

Školení hygienického minima

Vybraný termín:

 Praha

Cena
4 300 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.