Rekvalifikační kurz pro absolventy se stáží "Nová kariéra"

kurz

Základní info

Tento kurz je určen pro absolventy středních či vyšších škol, a je zaměřen zejména na získání ECDL certifikátu - Evropského certifikátu počítačové gramotnosti, který je uznáván ve státech EU jako doklad o základních dovednostech práce s výpočetní technikou.
Kurz je v délce 3 měsíců, součástí kurzu je 1měsíční stáž u zaměstnavatele, kde se absolventi seznámí s tím, jak vypadá běžný pracovní proces, poznají, jaké požadavky kladou zaměstnavatelé na své zaměstnance, jednoduše si vyzkouší zaměstnání nanečisto.
Součástí kurzu je také pracovní diagnostika, která může klientům pomoci v určení profesní oblasti, ve které by se nejlépe realizovali. Diagnostiku vypracovává odborník - psycholog na základě různých testů a individuálních pohovorů. Je založena na posuzování osobnostních předpokladů (vlastností, temperamentu, volních vlastností, dovedností, schopností, ...), kvalifikace, zájmů a motivace klienta. Výsledkem pracovní diagnostiky je doporučení odborníka ohledně oblasti profesí, která je vhodná pro klienta vzhledem k jeho předpokladům a doporučení ohledně možnosti dalšího vzdělávání či konkrétní rekvalifikace. V kurzu "Nová kariéra" je diagnostika ihned využita - její výsledky usnadní rozhodování, kde by měl účastník kurzu absolvovat měsíční pracovní stáž. Obor a pracovní pozice během stáže je vybírána právě podle osobnostních předpokladů, schopností a zájmů účastníka kurzu, je mu tedy přímo "šitá na míru".
Kurz také pomůže účastníkům při jejich vstupu na pracovní trh. Naučí se vyhledávat pracovní nabídky v různých médiích a odpovídat na ně, napsat profesní životopis či žádost o zaměstnání, úspěšně se prezentovat před budoucím zaměstnavatelem při pohovoru a získají ještě další znalosti a dovednosti potřebné k získání zaměstnání.
Na závěr kurzu obdrží účastníci Potvrzení o absolvování rekvalifikačního kurzu, ECDL certifikát získají účastníci, kteří úspěšně složí potřebnou zkoušku. Posledním dokladem je Hodnocení zaměstnavatele, které vypracuje zástupce zaměstnavatele po ukončení měsíční stáže účastníka kurzu. Hodnocení může pomoci při hledání zaměstnání jako kladná reference.

Rekvalifikační kurz pro absolventy se stáží "Nová kariéra"

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
Kontaktujte nás.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.