REKVALIFIKAČNÍ KURZ - BEZPEČNOSTNÍ MANAŽER

kurz

Základní info

Dovolujeme si oslovit Vás s nabídkou kurzů, které jsou součástí rekvalifikačního vzdělávacího a výcvikového programu
MANAŽER V OBLASTI BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB
/bezpečnostní manažer/
akreditovaného na základě § 108 zákona č.435/2004 Sb. o zaměstnanosti ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 524/2004 Sb., o akreditaci zařízení k provádění rekvalifikace uchazečů o zaměstnání a zájemců o zaměstnání a v souladu s § 67 zákona č.500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů pod č.j. 6 272/06-20/199.
Absolvent rekvalifikačního kurzu manažer v oblasti bezpečnostních služeb /bezpečnostní manažer/ je schopen na základě dostupných informací detekovat hrozící nebezpečí, navrhnout a realizovat preventivní opatření a koordinovat další postupy v souvislosti s nápravnými opatřeními.
Rekvalifikační kurz manažer v oblasti bezpečnostních služeb /bezpečnostní manažer/ se skládá ze tří na sebe navazujících tématických školení zaměřených na:
1. zásady a postupy ochrany organizace
2. ochranu informací a utajovaných skutečností
3. řešení mimořádných událostí
Tyto kurzy lze absolvovat i jednotlivě, avšak osvědčení o rekvalifikaci lze získat pouze absolvováním všech tří kurzů a závěrečného soustředění s obhajobou seminární práce na zvolené téma, vztahující se k dané problematice.
Kurzy jsou určeny především pro manažery bezpečnostních služeb, zaměstnance odborů krizového řízení obcí, měst, krajů, vedoucích pracovníků městských (obecních) policií, velkých organizací s odbory bezpečnosti a pro oblastní manažery prevence kriminality.

REKVALIFIKAČNÍ KURZ - BEZPEČNOSTNÍ MANAŽER

Vybraný termín:

 Praha

Cena
2 850 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.