Číslo akreditace: MSMT-37605/2018-1/499
Popis kurzu:
Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace.
Co mi kurz přinese:
Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.
Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Forma studia: Prezenční
Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin
Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah:
Příprava teplých pokrmů
18.1.2022 – 14.2.2022 Karlovy Vary Horova 12, 36001 Karlovy Vary
česky