Motivační kurz s následnou rekvalifikací "Základy obsluhy výpočetní techniky

kurz

Základní info

Tento kurz je zaměřen zejména na dlouhodobě nezaměstnané. Kurz je v délce 3 měsíců, vždy přibližně pro 50 účastníků. Hlavní náplní kurzu je práce s výpočetní technikou - obsluha a údržba osobního počítače, práce s operačními systémy, tvorba dokumentů v textových a tabulkových editorech (Word, Excel) atd.
Důležitou součástí kurzu je také pracovní diagnostika, která může klientům pomoci v určení profesní oblasti, ve které by se nejlépe realizovali. Diagnostiku vypracovává odborník - psycholog na základě různých testů a individuálních pohovorů. Je založena na posuzování osobnostních předpokladů (vlastností, temperamentu, volních vlastností, dovedností, schopností, ...), kvalifikace, zájmů a motivace klienta. Výsledkem pracovní diagnostiky je doporučení odborníka ohledně oblasti profesí, která je vhodná pro klienta vzhledem k jeho předpokladům a doporučení ohledně možnosti dalšího vzdělávání či konkrétní rekvalifikace.
Dalším důležitým prvkem tohoto kurzu je orientace na pracovní trh - klient se učí pohybovat na pracovním trhu, vyhledávat volná pracovní místa, odpovídat na pracovní inzerci v různých médiích, prezentovat se před možným zaměstnavatelem, psát profesní životopis apod.
Doplňkovým programem tohoto kurzu jsou přednášky ze základů ekonomiky, pracovního práva, rétoriky, image a asertivních a komunikativních dovedností.
Na závěr kurzu získají účastníci Osvědčení o rekvalifikaci a Potvrzení o absolvování motivačního rekvalifikačního kurzu.

Motivační kurz s následnou rekvalifikací "Základy obsluhy výpočetní techniky

Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj

Cena
Kontaktujte nás.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.