Manikůra včetně nehtové modeláže

kurz

Základní info

U tohoto kurzu se absolvent seznámí s klasickou manikúrou, francouzskou manikúrou, masáží ruky, zábaly a lakováním. Dle zájmu si v kurzu základní manikúry mohou zájemci připlatit tzv. P.Shine - japonskou manikúru, kde se používá přírodní přípravek z včelího vosku. Je vhodný i pro manikúru pánskou a pro poškozené, jemné, dvojící se a narušené nehty. Hodí se však i pro pedikúru. Praxe probíhá buď navzájem, nebo na přivedených modelech, vše dle pokynů mistrové.
Závěrečná rekvalifikační zkouška je v ceně kurzu a skládá se z praktické a teoretické části v rozsahu státní zkoušky. Po jejím úspěšném vykonání absolvent obdrží osvědčení s celostátní platností. Po 4 letech praxe lze získat živnostenský list nebo je možné začít podnikat pod dohledem tzv. garanta.
V části nehtová modeláž se vyučuje na přivedených modelech práce s akrylem a gelem na typy. Máme k dispozici materiál od firem Happy Nails, Trossani, Young, Belazzi, Lion.
Materiál spotřebovaný na kurzu je v ceně, na domácí tréning si absolventky zajišťují materiál vlastní
Jako doplňkový zájmový kurz je možné u nás absolvovat kurz modeláže permanentní francouzské manikúry gelem či akrylem nebo tzv. NAIL ART, neboli zdobení nehtů.
Závěrečná zkouška se skládá z vypracování modeláže na obou rukách zvoleným materiálem v časovém limitu a z teoretických otázek o materiálech a nemocech nehtů.

Manikůra včetně nehtové modeláže

Vybraný termín:

 Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
8 800 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.