Manažer

kurz

Základní info

Rekvalifikační kurz je určen pro uchazeče usilující o práci na pozici tzv. středního, vyššího i top managementu jak ve výrobních, tak i nevýrobních společnostech. Účastníci kurzu mohou pracovat na pozicích mistrů ve výrobě, technologů, vedoucích bussines týmů, vedoucích výroby, obchodních ředitelů, finančních ředitelů,…..
Kurz účastníky vybaví praktickými znalostmi a dovednostmi, které mohou uplatnit při vedení a řízení pracovních týmů tak, aby mohli věřit svým schopnostem, uměli posoudit své silné stránky a rezervy v oblasti práce s druhými lidmi, uměli si získat autoritu a dokázali druhé povzbudit (motivovat), přesvědčit, poskytnout jim zpětnou vazbu a vést je při společných činnostech. Dále kurz naučí účastníky, jak uvažovat v delších časových horizontech, přizpůsobovat tomu své konání a jak reagovat na změny s tím spojené.
Poznatky a dovednosti z kurzu mohou absolventi uplatnit jak v soukromé sféře výrobní i nevýrobní, tak ve sféře státní či neziskové.
FORMA A: Manažer střední a vyšší úrovně ve výrobní sféře
- pro uchazeče na pozice mistrů ve výrobě, technologů, vedoucích údržby, vedoucích bussines týmů, vedoucích výroby, výrobní ředitele
Celkový počet hodin rekvalifikačního kurzu: 120 hodin
FORMA B: Manažer střední a vyšší úrovně - THP
- pro uchazeče na pozice vedoucích pracovníků v THP pozicích – př. vedoucí obchodních týmů, finančních týmů, personálních oddělení, ředitelé firem a společností,…
Celkový počet hodin rekvalifikačního kurzu: 120 hodin

Manažer

Vybraný termín:

 Liberecký kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.