Projektový management prakticky (CZ)

Základní info

Popis kurzu

Nechte se na 2 dny zaměstnat Kleopatrou. Staňte se její projektový manager, který dokáže v požadovaném čase vytvořit unikátní produkt s omezenými zdroji.

Učení na reálných příkladech ze starověkého Egypta umožní účastníkům nahlédnout do komplexnosti a významu efektivního projektového řízení. Ve dvou dnech jsou koncentrovány zkušenosti z ekvivalentu 2 letého projektu. Praktický přístup v kombinaci s osvědčenými metodami zajistí rychlý a hmatatelný pokrok ve zlepšování dovedností v oblasti projektového managementu.

Cíle kurzu

  • Workshop umožňují členům týmu procvičovat a zdokonalovat si dovednosti v oblasti plánování, řízení zdrojů, komunikace, řešení problémů a dalších klíčových dovedností potřebných pro úspěšné řízení projektů.
  • Porozumět metodikám a procesům projektového řízení, jako je například využití konkrétních nástrojů, technik plánování či řízení rizik.
  • Zlepšení komunikace a spolupráce v týmu. Členové týmu se učí efektivněji spolupracovat, řešit konflikty a pracovat jako koordinovaný celek.
  • Zkoušet různé scénáře a situace, které by mohly nastat při řízení skutečného projektu. Tím se zvyšuje schopnost reagovat na nečekané události a problémy.
  • Tým získává zpětnou vazbu, která mu pomůže identifikovat silné stránky a oblasti potřebující zlepšení.

Určeno pro

Tento workshop je vhodný pro potenciální i současné projektové manažery, obchodníky, zodpovědné za řízení dodávek a odborníky v oblasti řízení projektů

Obsah kurzu

Učení na reálných příkladech ze starověkého Egypta umožní účastníkům nahlédnout do komplexnosti a významu efektivního projektového řízení. Praktický přístup v kombinaci s osvědčenými metodami zajistí rychlý a hmatatelný pokrok ve zlepšování dovedností v oblasti projektového managementu. Zažijte úspěch a postavte místo faraonova posledního odpočinku v souladu s časovými, nákladovými a kvalitativními očekáváními.

Výstupy z workshopu
  • Získání praktických dovedností v projektovém řízení na základě reálných situací.
  • Možnost aplikovat naučené principy a postupy okamžitě v pracovní praxi.
  • Zlepšení schopnosti týmu v efektivním řízení a dosahování cílů projektů.

Záživná forma
Kurz je interaktivní a zapojí účastníky do simulací, diskuzí a praktických cvičení, aby získali dovednosti v reálném kontextu a zároveň aby byl kurz co nejzajímavější a prakticky využitelný. Škola hrou podle J.A. Komenského je osvědčenou metodou vzdělávání.
 

Předpoklady

Není nutná specializovaná znalost, avšak znalost metodiky PRINCE2, IPMA nebo PMI  je výhodou. Klíčovým faktorem je selský rozum a chuť se zdokonalovat v oblasti projektového řízení.

Projektový management prakticky (CZ)

Vybraný termín:

14.5.2024 –  15.5.2024  Praha

Cena
14 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a jedna ? Součet zapište číslicemi.