Projektové řízení - e-learningový balíček

e-kurz

Základní info

Úvod
Vytvoříte si základní představu o tom co je to projekt, co tvoří klíčové parametry troj-imperativu cíle projektu a jak vypadá jeho životní cyklus. Ujasníte si, s jakými rolemi se na projektu setkáte a podle čeho směrovat pozici projektového manažera v organizaci.  

Konkrétně budete schopni
Naučíte se tvořit klíčový dokument plánu projektu časový harmonogram prací. Odhadovat časovou náročnost činností, pracovat s časovou rezervou a s využitím tabulky hodnocení pořadí sestavovat síťový graf činností či jinou grafickou formu HMG - Ganttův diagram.

Pochopíte význam týmového sdílení plánu projektu. Naučíte se odhadovat náklady zdrojů, využívaných k realizaci projektových prací a jejich sestavení do rozpočtu projektu. Zvládnete i jejich promítnutí v čase dle HMG prací, vytvoření grafu kumulovaných nákladů projektu S křivky. S jejich využitím budete schopni na základě porovnávání plánovaných a skutečně čerpaných nákladů predikovat vývoj projektu a navrhovat potřebné kroky při řízení jeho nákladů v průběhu realizace projektu. Pochopíte význam týmového sdílení při řízení nákladů.

Uvědomíte si, že pro riziko je charakteristickým rysem každého projektu a je nezbytné s ním vždy počítat. Zvládnete postupy identifikace a hodnocení rizik, volby vhodné odezvy na rizika tak, aby váš projekt mohl být úspěšný. Získáte nástroje pro dokumentaci a řízení rizik projektu.

Přidaná hodnota
Při absolvování tohoto bloku nezískáte strukturovaný ucelený přehled o problematice projektového řízení, který nabízí celá řada knih. Budete však vtaženi do různých situací, na které narazíte v každém projektu.

Ujasníte si, co a proč je účelné v těchto situacích zvažovat a respektovat, jaké nástroje či postupy je vhodné aplikovat.

Na praktických příkladech projdete postupně klíčovými oblastmi dovedností řízení projektu. Jednotlivé situace, doporučené zásady, postupy a nástroje se vám budou vybavovat i při Vašich dalších projektech. Můžete je aplikovat ve Vašich reálných situacích a postupně zlepšovat efektivitu užívaných postupů.

Cílová skupina
Členové projektových týmů. Manažeři.

Délka
Cca 180 minut

Dostupné jazyky
Čeština, angličtina.

Projektové řízení - e-learningový balíček

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
1 500 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.