PRINCE2 7 Foundation kurz + certifikace (3 pokusy)

Kurz na míru
Ing. Lukáš Adámek

Kurzem Vás provede Ing. Lukáš Adámek

S více než 98% úspěšností ve školeních, je Lukáš Adámek uznávaným expertem v oblasti projektového managementu.
Eduard Pitka

Kurzem Vás provede Eduard Pitka

P3M3 Assesor, MSP, MoP, P3O a MoR Approved Trainer, PRINCE2 & Agile Lead Trainer a Senior Project Manager a Consultant

Základní info

Komu je určen kurz PRINCE2 Foundation

Bez ohledu na konkrétní roli jej lze doporučit všem, kdo se nějak podílí na plánování, realizaci nebo administraci projektů.

Kurz nevyžaduje vstupní předpoklady, takže je srozumitelný absolventům škol na juniorních pozicích, ale pokročilé best practices (příklady osvědčené praxe) uspokojí zároveň střední a vyšší management. Ti mohou navíc pokračovat kurzem PRINCE2 Practitioner.

Proč je dobré umět řízení projektů

Schopnost "pracovat na projektech" již dávno není jen specifickým oborem, ale zcela zásadní a základní manažerskou dovednost (naplánovat, řídit, doručit) na všech manažerských pozicích, napříč obory.

Kurz je navíc zakončen prestižním, mezinárodně uznávaným certifikátem PRINCE2 Foundation.

Proč PRINCE2

Oproti Scrum, PMI a IPMA je metodika PRINCE2 (podobně jako TRIBECA™) využitelná ve všech odvětvích, na velké i malé projekty. Navíc jde o globální standard a pomyslnou vstupenku do manažerského světa.

7 Principů, 7 Procesů a 7 Témat projektové metodiky prokazatelně zvyšuje úspěšnost a efektivitu doručování projektů ve všech oblastech businessu, nebo státní správě.

Proč PRINCE2 7th edition

Digitální revoluce, rychlost změn, vzestup agilních způsobů práce, to vše mění podmínky. Oproti jiným metodikám, PRINCE2 na tyto změny pružně reaguje a přináší nové techniky, bez kterých se žádný manažer neobejde (využití umělé inteligence AI, digitální správa dat, agilita a přizpůsobení se velikosti a požadavkům projektu).

Proč PRINCE2 od TAYLLORCOX

Tento interaktivní kurz obsahuje vše: oficiální příručku, šablony projektové dokumentace a výuku od akreditované školící organizace, která je v ČR i SK navíc jediná akreditovaná konzultační organizace (tj. máme prokazatelné výsledky) v oblasti nasazení projektové metodiky PRINCE2. Každý navíc získá v ceně 2 cvičné testy s rozborem výsledků a oficiální certifikační zkoušku.

Nejvyšší úspěšnost u certifikace (98,9%) máme díky propracovanému systému interaktivní výuky a vlastních školících materiálů. cvičné testy a 1 oficiální certifikační zkoušku PRINCE2® 7 Foundation.

  • Získali jsme ocenění Platinum Partner
  • TAYLLORCOX je největší projektovou akademií
  • Uvedli jsme jako výhradní dodavatel metodiku PRINCE2 na český i slovenský trh

Jsme tradiční značka kvality: mateřské ATO (Accredited Training Organisation) ve Velké Británii bylo jedním z prvních 3 akreditovaných organizací, pověřených od jejího veličenstva Královny Alžběty (Office of Government Commerce).

PRINCE2 7 Foundation kurz + certifikace (3 pokusy)

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a čtyři ? Součet zapište číslicemi.