Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

AgileSHIFT Intro

Základní info

Představení kurzu AgileSHIFT Intro

Otevřete skrytý potenciál vaší organizace. Vzhledem k měnícím se podmínkám téměř každá společnost již řeší transformační změnu. A v mnoha případech je reakce na dynamiku trhu, zákazníků, technologií přímo spojena s přežitím. Pro organizace, které chtějí nejen přežít, ale uchopit současnou situaci jako příležitost je určen AgileSHIFT. 

Cílová skupina 

Tento framework je určen pro jakékoliv organizace a lze jej úspěšně využít v rámci celé organizace bez ohledu na oddělení, či roli. Osloví také ty, kteří hledají návod na změnu, která je byznysově orientována a jejíž cílem je zvýšení konkurenceschopnosti organizace.

Přínosy 

AgileSHIFT je jednoduchý a přizpůsobitelný rámec, který lze aplikovat v jakémkoliv prostředí. Úspěšnou transformaci nelze zajistit v jednom oddělení nebo v jedné oblasti (např. projektový management). Pro úspěšnou transformaci je třeba komplexní pohled na organizaci.

Rámec AgileSHIFT je užitečným a strukturovaným nástrojem pro lídry změn v organizaci, kteří chtějí připravit organizaci pro přežití v podmínkách dynamických trhů plných nečekaných změn. 

AgileSHIFT Intro

Vybraný termín:

28.3.2024  Praha 1

Cena
0 Kč + 21% DPH

Termíny kurzu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a tři ? Součet zapište číslicemi.