Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách I - úvod do problematiky

kurz

Základní info

Úvod
Kurz je úvodem do problematiky VZ. Budou probírány druhy zadavatelů (zejména veřejný a sektorový) a jejich rozdílné postupy zadávaní veřejných zakázek, jednotlivé druhy řízení a jejich výhody a nevýhody pro dané typy zakázek, stanovení a hodnocení kvalifikace, stanovení a hodnocení dílčích hodnotících kritérií, metodika Evropské komise posouzení mimořádně nízké nabídkové ceny, rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky či vyloučení uchazeče. Dále bude probíráno námitkové řízení, řízení před ÚOHS, řízení před správním soudem.

Cíle
Cílem je základní pochopení problematiky a systematizace znalostí pracovníků v dané oblasti. Kurz je zaměřen na vedoucí pracovníky státní správy a územní samosprávy, ředitele a náměstky státních podniků, starosty, investiční pracovníky, pracovníky obchodních oddělení, majetkových a finančních odborů.

Obsah
Statistiky o VZ (např. průměrný počet nabídek v otevřeném řízení apod.). Druhy zadavatelů a druhy řízení. Kvalifikace a hodnocení VZ. Kvalifikační a zadávacdokumentace. Vyloučení uchazeče. Námitkové řízení. Řízení před ÚOHS.

Metodika
Interaktivní výklad s cílenou diskuzí, příklady z praxe, řešení reálných veřejných zakázek. Kurz je zaměřen vysoce prakticky. Doporučujeme absolvovat i druhou část kurzu určenou k procvičování jednotlivých příkladů z praxe, kde účastníci pochopí, jakých chyb se při zadávání zakázek dopouštějí a poznají, jak tyto chyby řešit.

Určeno
Odborníkům s vysokoškolským nebo středoškolským vzděláním technického, ekonomického a právního směru s praxí i bez praxe v oboru, kteří mají zájem o zvýšení své kvalifikace.

Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách I - úvod do problematiky

Vybraný termín:

24.4.2014  Praha

Cena
2 800 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.