Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Vedoucí zaměstnanci – jejich postavení a povinnosti

Základní info

Vedoucí zaměstnanci vytvářejí spojnici mezi řadovými zaměstnanci a vyšším managementem. Díky svému postavení mají často velice dobrý přehled ohledně dění na pracovišti. Nejen z tohoto důvodu obsahuje zákoník práce celou řadu odchylek ve vztahu k práci vedoucích zaměstnanců. Orientujete se v úpravě pracovního poměru vedoucích zaměstnanců – víte, jaké jsou jejich povinnosti, jak se liší od běžného zaměstnance?

Během semináře vás provedeme příslušnými ustanoveními zákoníku práce, vysvětlíme si pojem vedoucí zaměstnanec – jaký je rozdíl mezi tzv. vedoucím zaměstnancem podle § 11 a podle § 73 zákoníku práce, odpovíme i na otázku, jaké všechny odchylky lze s vedoucími zaměstnanci sjednat.

Věnovat se budeme i specifikům skončení pracovního poměru vedoucích zaměstnanců a vysvětlíme vám, v jakém případě je možné vedoucího zaměstnance odvolat a de facto skončit jeho pracovní poměr bez udání důvodů.

Další část školení bude zaměřena na specifické povinnosti vedoucích zaměstnanců,  včetně zvýšené odpovědnosti a význam těchto povinností i sankce za jejich porušení.

Vedoucí zaměstnanci – jejich postavení a povinnosti

Vybraný termín:

2.4.2024  Praha
09:00 – 13:00 hod.

Cena
2 550 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a jedna ? Součet zapište číslicemi.