Úvod do problematiky zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, se zaměřením na závazkové právo

e-kurz

Základní info

Dne 1. ledna 2014 nabyl účinnosti zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, jehož hlavním smyslem je kodifikovat soukromé právo v České republice. Kurz shrnuje všechny změny v soukromoprávních vztazích, které byly roztříštěny do řady předpisů. Změny související s novým občanským zákoníkem se dotknout každého z nás.

Kurz je rozdělen do šesti kapitol. V úvodu každé kapitoly jsou vymezeny její studijní cíle a klíčová slova. Úvodní kapitola seznamuje se základními ustanoveními, novými pojmy a členěním nového občanského zákoníku (NOZ). Druhá kapitola je popisuje náležitosti a formu právních jednání. Ve třetí kapitole je vsvětlen význam času a pravidla počítání lhůt. Čtvrtá kaptola se věnuje novým pravidlům pro vznik smlouvy. V páté kapitole jsou popsány vybrané zajišťovací a utvrzovací instituty. Závěrečná kapitola přináší informace o změnách, které nastanou postoupením pohledávky.

Kurz je doplněn množstvím příkladů z praxe. V závěru každé kapitoly jsou cvičné testy, v jejichž rámci si studující mohou ověřit, jak porozuměli dané problematice. Kurz je zakončen závěrečným testem.

Úvod do problematiky zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, se zaměřením na závazkové právo

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena
780 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.