Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Pracovní právo pěkně popořádku – 2. díl (skupina G)

Základní info

Po úspěšném prvním dílu Pracovního práva pěkně popořádku, ve kterém jsme se zaměřili na základní instituty pracovního práva, přicházíme s jeho pokračováním. V rámci školení určeného výlučně absolventům prvního dílu se zaměříme na témata, která se nevešla do našeho prvního školení a zároveň jsou svou právní úpravou o něco složitější, a personalisté se jich proto často obávají. Jedním z nich je bezesporu ukončení pracovního poměru. Víte, jak správně postupovat, aby vám jednoho dne pošťačka nedoručila výzvu soudu k vyjádření  k žalobě podané proti vaší osobě/společnosti?

Na semináři vás také přesvědčíme, že není třeba se bát zaměstnance, který se vrací z rodičovské dovolené a požaduje speciální podmínky, a že pracovnělékařská péče nemusí nutně být noční můrou personalistů. Rozebereme překážky v práci i mateřskou a rodičovskou dovolenou.

Stejně jako prvním dílem vás provede osvědčená lektorská dvojice  – Nataša Randlová a Michal Peškar. Praktické zkušenosti všech přednášejících spolu s dostatečným prostorem pro vaše dotazy i následnou diskuzi k tématu zaručují formát školení, ze kterého si odnesete cenné znalosti pro vaši praxi.

Mezi druhým a třetím dílem obdrží účastníci semináře dobrovolný domácí projekt, který účastníkům kurzů osvěží nabyté znalosti. Na začátku dalšího dílu se přednášející k domácímu projektu vrací.

Náročnost školení: mírně pokročilí

 

TÉMATA ŠKOLENÍ:

Školení se zaměří zejména na následující okruhy:

 

  • ukončení pracovního poměru
  • pracovnělékařské služby
  • překážky v práci včetně mateřské a rodičovské dovolené

 

Pracovní právo pěkně popořádku – 2. díl (skupina G)

Vybraný termín:

28.6.2022  Praha
09:00 – 17:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a devět ? Součet zapište číslicemi.