Hygienické minimum pro stravovací provozy - online kurz

Kurzem Vás provede Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Základní info

Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.).
Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.
Obsah kurzu:
• bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
• zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
• správná výrobní praxe
• správná hygienická praxe
• zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
• osobní hygiena pracovníků
• provozní hygiena
• význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy
• platná legislativa
• Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů

UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.

Hygienické minimum pro stravovací provozy - online kurz

Vybraný termín:

14.10.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je šest a osm ? Součet zapište číslicemi.