Hygienické minimum - online kurz

Kurzem Vás provede Mgr. Silvie MAJTÁNOVÁ

Základní info

Popis kurzu:
Pracovníci ve stravovacích službách (restaurace, jídelny) a při manipulaci s potravinami (výroba, zpracování, uvádění na trh) musí mít znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví (ust. §19 zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb.). Provozovatelé jsou povinni pravidelně (nejméně 1x ročně) zajistit školení a vést o něm písemnou dokumentaci.


Obsah kurzu:
•    bezpečnost potravin a pokrmů - fyzikální, chemická a mikrobiologická nebezpečí
•    zdravotní stav pracovníků, infekční onemocnění a otravy z potravin
•    správná výrobní praxe
•    správná hygienická praxe
•    zásady desinfekce, dezinsekce a deratizace
•    osobní hygiena pracovníků
•    provozní hygiena
•    význam systému HACCP, co nám přináší, co je systém kritických bodů, kritická mez, preventivní opatření, nápravná opatření, dokumenty, záznam, ověřovací postupy,…
•    platná legislativa
•    Výsledky kontrolní činnosti dozorových orgánů
 

 

UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.

Hygienické minimum - online kurz

Vybraný termín:

18.9.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a dvě ? Součet zapište číslicemi.