Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Hygienické minimum

kurz

Základní info

Seminář je určen pro osoby pracující v oblasti stravovacích služeb, při výrobě a prodeji potravin, pro provozovatele a pracovníky pracující v potravinářství (restaurace, občerstvení, potravinářské prodejny, závodní kuchyně, školní kuchyně, výrobny potravin a pokrmů apod.)
Cílem kurzu je seznámení se s požadavky v oblasti provozování stravovacích služeb, prodeje a výroby potravin dle platné české a evropské legislativy, se zásadami správné hygienické praxe a výrobní praxe založené na principech systému bezpečnosti potravin.
Obsah semináře: Co je bezpečná potravina, úvod do mikrobiologie, rizika a jejich následná prevence (mikrobiální = onemocnění a otravy z potravin, fyzikální = poškození zdraví, chemická = intoxikace – otravy z potravin), osobní hygiena, sanitace = čištění a dezinfekce, deratizace, dezinsekce, hygienické požadavky na provozovny a zařízení, požadavky na potraviny – příjem, manipulace, skladování, dodržování teplotních  řetězců, zpracování a uvádění výrobků do oběhu, zavedení preventivního systému k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin, legislativa. Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu hygienického minima. Diskuse, dotazy.

Hygienické minimum

Vybraný termín:

9.4.2020  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.