HACCP – zásady tvorby a zavedení a Hygienické minimum v potravinářské výrobě

Základní info

OBSAH KURZU:                      

 

  • historie HACCP
  • terminologie, co to je HACCP
  • definice rozsahu analýzy HACCP – skupiny výrobků
  • tým HACCP - multidisciplinarita
  • diagramy výrobního procesu – ověření za provozu
  • stanovení kritických kontrolních bodů – meze a ovládání
  • ověření správnosti HACCP
  • případy nutnosti prověření a aktualizace
  • hygienické minimum v potravinářské výrobě
  • právní odpovědnost
  • osobní hygiena
  • hygiena prostředí
  • kontaminující látky předměty
  • alergeny

Cena školení zahrnuje poskytnutí prezentací a materiálů ze školení a vystavení osvědčení po úspěšném absolvování kurzu. Pro otevření školení je nutný minimální počet účastníků.

 

HACCP – zásady tvorby a zavedení a Hygienické minimum v potravinářské výrobě

Vybraný termín:

10.11.2025  ONLINE
09:00 – 15:00 hod.

Cena
3 990 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.