Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Základy WiFi sietí

Základní info

Cíle kurzu

Získat ucelené informace o základech fungování bezdrátové sítě. Získat praktické zkušenosti s instalací, konfigurací a monitoringem v Cisco bezdrátových sítích. Návrh a správa bezdrátových sítí založených na IOS-XE platformách. Kurz není orientován na staré platformy AireOS (3504, 5520).

Obsah kurzu

- Zakladní pricipy bezdrátových sítí- Antény pro bezdrátové přístupové body- Standardy bezdrátových sítí- 802.11a,b,g,n,ac, ax - WiFi 6- Základy Cisco Unified Wireless Network- Základní funkce kontrolerů - RRM, DCA, TPC- Protokol CAPWAP- Základní funkcionalita přístupových bodů- Základní konfigurace platformy IOS-XE- Day 0 konfigurace pro IOS-XE- Základy konfigurace IOS-XE- Základy konfigurace přes grafické rozhraní IOS-XE- Zabezpečení bezdrátových sítí- 802.1x, WPA/WPA2, základ EAP- Konfigurace zabezpečení na IOS-XE

Předpoklady

Pro plné načerpání látky probírané v tomto školení doporučujeme mít předchozí znalosti v rozsahu certifikace CCNA nebo v rozsahu školení A0, A1, A2.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Základy WiFi sietí

Vybraný termín:

4.4.2024 –  5.4.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
1 500 Euro + 20% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a jedna ? Součet zapište číslicemi.