Základy synchronizácie času v Service Provider sieťach

Základní info

Cíle kurzu

Kurz je určený pro uchazeče, kteří potřebují mít teoretické a praktické (konfigurační) znalosti pro implementaci a základní troubleshooting sítí využívajících synchronizaci času (kmitočtu). Rozhraní zdroje přesného času obvykle GPS přijímač a SyncE / PTP jako protokol pro distribuci a výběr nejlepšího z dostupných zdrojů přesného času. Po absolvovaní kurzu bude účastník seznámen s důvody pro implementaci časové synchronizace v síti, s funkcionalitou a vlastnostmi SyncE a PTP, jejich základní konfigurací a s troubleshootingem souvisejícím s touto oblastí.

Obsah kurzu

- Úvod do synchronizace kmitočtu, fáze a času, terminologie- Synchronizace času, distribuce času, hierarchie- Synchronní Ethernet (SyncE)- Precision Time Protocol (PTP, 1588v2)- Externí synchronizační vstupy a výstupy na zařízení- ASR903 - Architektura synchronizace času- ASR903 - Konfigurace synchronizace času- ASR903 - Konfigurace SyncE- ASR903 - Konfigurace PTP- Circuit Emulation Services (CES) = TDM Transport přes MPLS- Konfigurace SATOP a CESoPSN na ASR903- Časová synchronizace na platformě IOS-XR (ASR9000), architektura a konfigurace

Předpoklady

Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP, základní znalost MPLS a konfigurace směrovačů v rozsahu školení A0, A1, SP1/MPLS.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Základy synchronizácie času v Service Provider sieťach

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a osm ? Součet zapište číslicemi.