Úvod do grafického designu

Základní info

Pokud hledáte komplexní online program zaměřený na grafiku, jste tady správně. V tomto kurzu vás naučíme potřebné techniky, které je třeba zvládnout pro práci v oboru počítačové grafiky a DTP sazby. Studijní program je vhodný pro každého, kdo chce umět vizuálně komunikovat na úrovni, ať už pro vlastní podnikání nebo v zaměstnání.

Popis akademie

Začneme se základy grafiky, designovými principy a typografií a postupně přejdeme k rastrové grafice. Budeme používat grafické nástroje Photoshop a Figma, ve kterých se naučíme dělat počítačovou grafiku, marketingové vizuály, bannery a také navrhovat designy webstránek a aplikací. Ve Figmě si mimo jiné ukážeme, jak funguje prototypování aplikací. S Photoshopem se naučíme také upravovat fotografie a pracovat s nimi. Po rastrové grafice přijde na řadu vektorová grafika a nástroj Illustrator, ve kterém vytvoříte své první logo, printové materiály či vizitky.

Lektor studijního programu se stane vaším mentorem v oblasti grafického designu. Ukáže vám vše na reálných příkladech z praxe, předá vám své “best practices” v oblasti typografie, psychologie barev a kompozice, a nechá vás nakouknout pod pokličku profese grafického designera. Poradí vám, kde jako grafik shánět zakázky, jak prezentovat výstupy před klientem i za kolik svou grafiku prodávat. Studijní program probíhá kompletně online z pohodlí vašeho domova.

Úvod do grafického designu

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu
00:00 – 00:00 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a osm ? Součet zapište číslicemi.