Úvod do etického hackingu (CZ)

Kurzem Vás provede Petr Tuka

CISM, CRISC, CISA, CDPSE, CASP+. Je profesionál v oblasti informační bezpečnosti s třicetiletou praxí. V současné době se zaměřuje na poskytování…

Základní info

Popis kurzu

Úvod do etického hackingu je koncipován jako manažerský kurz, který Vás uvede do problematiky etického hackingu, bezpečnostního auditu, penetračního testování či tzv. barevných týmů.

S tím, jak výrazně vzrostl dopad bezpečnostních incidentů v malých i velkých organizacích, roste i poptávka po etickém hackingu. Etický hacking je jedním z nejúčinnějších nástrojů ochrany aktiv, osob a informací. 

Cíle kurzu

V kurzu si osvojíte základní pojmy, techniky, procesy, postupy, které hackeři využívají, resp. zneužívají díky většinou zcela zbytečným zranitelnostem v ICT prostředí. Vše rozdělené do logických bloků a tematických oblastí.

Určeno pro

  • Jedincům, kteří se snaží získat základní znalosti o hlavních technikách používaných k provádění penetračních testů a etického hackingu.
  • Manažerům zodpovědným za kybernetickou bezpečnost, kteří se chtějí seznámit s řízením procesu penetračního testování v organizaci.
  • Technickým expertům, kteří se chtějí naučit plánovat a provádět penetrační test.

Úvod do etického hackingu (CZ)

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
1 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a deset ? Součet zapište číslicemi.