Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Understanding Cisco Wireless Foundations

Základní info

Cíle kurzu

Kurz účastníkům poskytne znalosti a dovednosti potřebné při plánování, implementaci, provozu a správě Cisco bezdrátových sítí. Tento kurz vás naučí jak navrhovat, instalovat, konfigurovat, monitorovat a provádět základní troubleshooting v Cisco WLAN sítích. Kurz nevede přímo k žádné certifikační zkoušce ale poskytne základní informace, které studentům pomohou při přípravě na testy (ENWLSD 300-425 a ENWLSI 300-430), které jsou součástí Cisco CCNP Enterprise certifikace.Po absolvování tohoto kurzu bude student schopen plnit tyto obecné cíle:- Získá nové znalosti o bezdrátových sítích nasazovaných v podnikových sítích- Získá osvědčené postupy potřebné pro správu bedzrôtových sítí- Pochopí koncept a implementaci architektury Cisco bezdrátové sítě- Získá základní znalosti z návrhu, implementace a troubleshootingu bezdrátových sítí

Obsah kurzu

- Popis a implementace základů teorie bezdrátových sítí- Popis a implementace základních matematických principů a principů antén- Základy fungování bezdrátových sítí- Popis a základní implementace 802.1X a EAP protokolů- Konfigurace a implementace zabezpečení bezdrátových sítí a nasazení Guest sítí- Popis a implementace architektury Cisco bezdrátových sítí- Konfigurace Cisco centralizované architektury pro bezdrátové sítě- Popis a implementace WLAN správy a troubleshootingu.

Předpoklady

Obecná znalost síťových principů, bezdrátových sítí a konfigurace Cisco směrovačů a přepínačů. Doporučujeme mít absolvovaný kurz Cisco CCNA nebo mít znalosti na dané úrovni.

Studijní materiály

Účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Understanding Cisco Wireless Foundations

Vybraný termín:

15.4.2024 –  19.4.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
2 500 Euro + 20% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.