TISAX® Foundation

Ing. Jan Cuřín

Kurzem Vás provede Ing. Jan Cuřín

Poradce s mezinárodním přesahem v oblasti implementace a optimalizace systému řízení informační a ISMS. Lead auditor a trenér ISMS.

Základní info

Automobilový průmysl je stále více digitalizován. Bezpečnost dat je tak nejvyšší prioritou mezi dodavateli a výrobci. Z tohoto důvodu Verband der Automobilindustrie (asociace pro automobilový průmysl) zavedla v roce 2017 jednotný standard dle ISO_27001: TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange). Tento dvoudenní kurz vás naučí vše potřebné proto, abyste připravili vaší společnost na assessment a získali certifikát, resp. TISAX label.

TISAX® Foundation kurz Všem, kteří chtějí splnit standard a pracovat na projektech v automobilovém průmyslu. Jde o standard informační bezpečnosti, který vychází z normy ISO 27001. Její požadavky zpřesňuje a tím sjednocuje různé přístupy, které se při zavedení a certifikaci ISO 27001 v automotive segmentu aplikovali.  Kurz je určen všem, kteří chtějí být v systému dodavatelů pro automobilové výrobce. TISAX je tak vstupní branou prokázání vyspělého systému řízení IT security. 

Absolventi (CIO, CISCO, IT Security, Quality Management) získají znalost níže uvedených metodik a budou skvěle připraveni aplikovat požadavky informační bezpečnosti v automobilovém průmyslu tak, aby úspěšně absolvovali TISAX Assessment, dle kritérií a požadavků stanovených v

Co Vás kurz naučí

  • Pochopit, jak prvky ISMS normy připravit na TISAX a implementovat
  • Mít komplexní a praktický přehled o metodice, vycházející z TISAX Handbook
  • Získat potřebné znalosti potřebné pro vytvoření systému ISMS kompatibilního s TISAX
  • Připravit se formou interního auditu na TISAX Assessment pod záštitou ENX Association

TISAX® Foundation

Vybraný termín:

 Praha

Cena
1 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.