Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Segment Routing

Základní info

Cíle kurzu

- Kurz je určený pro uchazeče, kteří potřebují mít teoretické a praktické (konfigurační) znalosti pro implementaci a základní troubleshooting sítí využívajících Segment routing. Studenti se seznámí s důvody pro nasazení Segment routingu, principy funkce, srovnání s klasickým MPLS (LDP, RSVP) výhodami i omezeními této technologie. Součástí školení je také základní troubleshooting a seznámení se s funcionalitami využívajícími Segment routing např. TI-LFA, SR-TE, PCEP/ XTC. Dále se studenti seznámí s principy Segment routingu přes IPv6 (SRv6) cílově nahrazujícím MPLS dataplane.

Obsah kurzu

- Krátké zopakování principů klasického MPLS (LDP, RSVP) - výhody a nevýhodyPrincip Segment Routingu (Segment ID, Segment List, Prefix-SID, Adj-SID, SRGB)MPLS DataplanePrincipy fungování a konfigurace nad směrovacími protokoly IS-IS a OSPFInteroperabilita mezi Segment routingem a klasickým MPLS s LDP, Mapping serverLDP / SR interworking (SR over LDP, LDP over SR)Principy TI-LFA, SR-TE, Controller/PCEPSRv6 v dataplane

Předpoklady

- Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP, základní znalost MPLS a konfigurace směrovačů v rozsahu školení A0, A1, SP1/MPLS.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Segment Routing

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a devět ? Součet zapište číslicemi.