Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Securing Email with Cisco Email Security Appliance

Kurzem Vás provede Matej Michal

Základní info

Cíle kurzu

Cílem kurzu je získat znalosti o úspěšné instalaci, konfiguraci a správě řešení Ironport C-Series. Mezi další cíle patří získat přehled o koncepci a standardech emailové komunikace. Účastníci budou schopni vyhledávat a odstraňovat problémy s emailovým provozem, který prochází přes firemní síť.

Obsah kurzu

+ Reviewing the Cisco Email Security Appliance+ Administering the Cisco Email Security Appliance+ Controlling Sender & Recipient Domains+ Controlling Spam with Cisco SensorBase and Antispam+ Using Antivirus, Virus Outbreak Filters, and Advanced Malware protection+ Using Mail Policies+ Using Content Filters+ Preventing Data Loss+ Using LDAP+ Using Authentication and Encryption+ Using Message Filters+ Using System Quarantines and Delivery Methods+ Understanding Clustering+ Troubleshooting

Předpoklady

+ Znalost základů TCP/IP včetně IP adresace a vytváření podsítí (sub-netting), statického IP směrování a DNS. + Zkušenosti s emailovými službami včetně SMTP, formáty internetových a MIME zpráv.+ Obeznámení s rozhraním příkazové řádky (CLI) a grafickým uživatelským rozhraním (GUI).+ Předchozí zkušenosti s emailovou bezpečností jsou výhodou.

Studijní materiály

Účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Securing Email with Cisco Email Security Appliance

Vybraný termín:

22.4.2024 –  25.4.2024  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
56 000 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.