SAP konzultant

kurz

Základní info

Nejmodernější IT řešení SAP na trhu

Podle odhadů expertů chybí na českém trhu až 20 000 IT odborníků. Nedostatek je také businessových konzultantů SAP, přestože patří mezi dlouhodobě nejlépe hodnocené IT pozice v Česku. Proto Unicorn ve spolupráci se SAP vytvořil vzdělávací akademii, která Vás na tuto pozici připraví.

O akademii

Program akademie se zaměřuje na rozvoj odborných dovedností a znalostí v oblasti business konzultování, zejména v předprodejní a prodejní fázi. Jedná se o přípravu na pozici SAP ERP Presale specialist konzultanta.

Cílem je poskytnout Vám hlubší povědomí o funkcích, vlastnostech a výhodách systému SAP S/4HANA a naučit Vás, jak efektivně konzultovat a prezentovat zejména tuto cloudovou verzi platformy zákazníkům.

Cloudové ERP SAP S/4HANA je moderní podnikový informační systém, který poskytuje integrované řešení pro správu obchodních procesů, financí, logistiky, lidských zdrojů a dalších klíčových oblastí podnikání.

Výjimečná profesní příležitost v oblasti SAP

Poptávku po nových businessových konzultantech SAP potvrzuje i fakt, že se v Česku nachází přes 1400 zákazníků využívajících tento systém. Jejich řady se v průměru rozrůstají o 10 až 15 nových firem ročně. Cloudová řešení SAP se těší velké oblibě u zákazníků a nabízí jisté uplatnění i do budoucna.

Co by měl kandidát splňovat?

Tato akademie je vhodná pro ty, kteří se chtějí specializovat na roli Presales Specialist Consultanta v rámci SAP prostředí a chtějí se stát odborníky na systém SAP S/4HANA.

Hledáme zejména kandidáty z následujících oblastí:

  • Profesionály v oblasti podnikového softwaru a IT, kteří chtějí pracovat s nejmodernějším řešením na trhu.
  • Presales konzultanty, kteří chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti v oblasti SAP S/4HANA Cloud a získat specializaci v této konkrétní oblasti.
  • Odborníky v oblasti systémů SAP, kteří chtějí přejít nebo se zaměřit na SAP S/4HANA a rozšířit své dovednosti v predikci prodeje a konzultování.

A to je jen začátek!

Akademie rovněž nabízí oblíbené školení zaměřené na manažerské a komunikační dovednosti.
Cílem tohoto školení je poskytnout Presales Specialist Consultantům široký a vyvážený soubor nástrojů, který jim pomůže dosáhnout úspěchu ve své pracovní roli. Tato kombinace technických, manažerských a komunikačních dovedností je klíčová pro úspěšné vyjednávání, budování důvěry se zákazníky a dosahování obchodních cílů.

SAP konzultant

Vybraný termín:

 ONLINE Upřesnující informace k termínu
00:00 – 00:00 hod.

Cena
25 000 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.

SAP