Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

SAFe® Scrum Master (SSM)

Základní info

Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.

SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.

SAFe Scrum Master (SSM) je člen týmu, který pomáhá ostatním v organizaci, správě a přinášení hodnoty prostřednictvím efektivních agilních postupů. Scrum Master podporuje a koučuje proces Scrum a další procesy, na kterých se tým dohodl. Scrum Master také pomáhá týmu koordinovat se s ostatními týmy na Agile Release Train (ART) a podle potřeby sděluje stav managementu.

Na rozdíl od tradičního školení Scrum Master, které se zaměřuje na základy týmové úrovně Scrum, kurz SAFe Scrum Master zkoumá roli Scrum Master v kontextu celého podniku a připravuje účastníky na úspěšné plánování a provádění Program Incrementu (PI). , primární faktor umožňující sladění na všech úrovních organizace SAFe. To zahrnuje učení klíčových komponent Agile at scale vývoje, jak je Scrum usnadněn v celém podniku a jak provádět iterační plánování.

Účastníci kurzu také zjistí, jak budovat agilní týmy tím, že se stanou vedoucími a kouči podřízených, a jak tyto týmy trénovat, aby přinesly maximální obchodní hodnotu. Certifikace SAFe 5 Scrum Master (SSM) znamená, že lidé jsou připraveni vykonávat roli Scrum Master v prostředí SAFe, což zvyšuje jejich hodnotu pro týmy a organizace, které zavádějí SAFe.

Účast na kurzu připraví účastníky na složení zkoušky a získání certifikace  SAFe® 5 Scrum Master (SSM).

„Školicí kurz SAFe® nabízený společností Architecture Center Ltd je poskytován na základě smlouvy o partnerském programu Scaled Agile, Inc. a je v souladu s požadavky licenční smlouvy Scaled Agile, Inc. Společnost EDU Trainings s.r.o. propaguje tento kurz pro Architecture Center Ltd.”.

SAFe® Scrum Master (SSM)

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
25 350 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a sedm ? Součet zapište číslicemi.