Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

SAFe® DevOps

Základní info

Dostat se od jednoduchého nápadu ke konečnému produktu bez problémů, které by překážely, je to, o čem je kontinuální dodávka. Pro zkrácení této doby od začátku do konce je nezbytné zlepšit tok hodnoty. Jako SAFe DevOps Practitioner rozumíte každému kroku – a dokážete určit, kde se zlepšit. Pomozte vytvořit organizační kulturu, kde se každý cítí odpovědný za nejlepší čas uvedení na trh.

Dvoudenní kurz SAFe DevOps vám poskytuje komplexní přehled, který potřebujete, abyste pochopili kompetence DevOps a urychlili dobu uvedení na trh. Zmapujte aktuální hodnotový tok  od nápadu k dokončení a identifikujte postupy, které eliminují překážky tohoto toku hodnoty.

Vybudujete porozumění úplnému toku hodnot od nepřetržitého zkoumání po nepřetržitou integraci. Prozkoumáte také přístup SAFe CALMR (Culture, Automation, Lean, Measure, Recover) k DevOps, který pomáhá vytvářet kulturu sdílené odpovědnosti za celé spektrum poskytování řešení. Pomáhá sladit lidi, procesy a technologie v celé organizaci, aby bylo dosaženo rychlejšího uvedení na trh.

Školení SAFe DevOps Practitioner (SDP) vám poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k provedení implementačního plánu pro zlepšení vašeho zásobovacího kanálu, a znalosti, které potřebujete k podpoře plánu. Po složení volitelné certifikační zkoušky SAFe® DevOps Practitioner (SDP) získáte certifikaci SAFe DevOps Practitioner (SDP).

SAFe® DevOps

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
30 940 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a čtyři ? Součet zapište číslicemi.