Rychlá konvergence

Základní info

Cíle kurzu

Kurz je určen pro technické pracovníky znalé síťových technologií, kteří potřebují řešit rychlou konvergenci síťové infrastruktury. Účastníci kurzu se seznámí s problematikou rychlé konvergence a vysoké dostupnosti, principy a omezeními jednotlivých přístupů k řešení této problematiky. Součástí jsou praktická laboratorní cvičení na reálných zařízeních.

Obsah kurzu

+ Úvod do rychlé konvergence a vysoké dostupnosti+ Detekce výpadku (Carrier Delay, BFD, HW limitace …)+ Rychlá konvergence v L2 sítích (Flexlink, Rapid STP, REP, G.8032)+ Rychlá konvergence v L3 sítích (IGP + EGP tuning, LFA, BGP PIC)+ Rychlá konvergence v MPLS (LFA, MPLS TE, MPLS TE FRR, …)+ Vysoká dostupnost, HW redundance, NSR, NSF, …

Předpoklady

Pokročilé znalosti v oblasti technologie Internetworkingu, TCP/IP, IP směrovacích protokolů včetně OSPF, BGP a konfigurace směrovačů včetně MPLS v rozsahu školení A0, A1, RS3/BGP a SP1/MPLS.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Rychlá konvergence

Vybraný termín:

4.11.2024 –  5.11.2024  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
35 200 Kč + 21% DPH

Termíny kurzu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a osm ? Součet zapište číslicemi.