Příprava digitálních fotografií pro fotobanky (APS)

kurz

Základní info

Jste fotograf a chcete prodávat svoje snímky? Ve spolupráci s předními fotobankami (jmenujme alespoň Fotobanka.cz) jsme pro vás připravili kurz, ve kterém vás naučíme, jak správně připravit své digitální fotografie pro prodej přes fotobanku.

Velmi často se stává, že fotobanka vaše snímky z mnoha důvodů nepřijme. Kurz je navržen tak, aby vám pomohl předejít těmto situacím. Na praktických příkladech si ukážeme, kdy je třeba snímky upravovat a kdy je lepší do fotografií raději nezasahovat. Způsobů úprav digitální fotografie je celá řada, u nás získáte návod na osvědčenou, praktickou a především rychlou metodu přípravy snímků před odesláním do fotobanky, aby se prodej vašich fotografii dostavil co nejrychlejí!

Mezi obvyklé neřesti snímků předkládaných fotografy fotobankám jsou např. nedostatečný dynamický rozsah, problémy s kontrastem, desaturované podání snímků, chromatická a monochromatická aberace, blooming, špatná kompozice, barevný posun a tak dále.

Ne všechny úpravy je nutné dělat po jednom snímku za neustálé pozornosti fotografa či potřeby manuálních úprav. Pomocí snadných automatizovaných nástrojů ovládneme dávkové úpravy fotografií; v praxi to znamená velkou úsportu času (např. vytváření náhledů pro web, konverze formátů apod.).

Naučíme se efektivně projasňovat stíny a snižovat efekt přepálených světel bez znatelných projevů posterizace. Orientační náplň kurzu:
# fenomén fotobanka
# barevné prostory a rozlišení
# zhodnocení snímku - co s ním?
# hlavní neřesti nabízených fotografií
# dávkování
# korekce jasu a kontrastu
# korekce barev
# ostření, vyhlazení, šum
# základy rychlé retuše
# pokročilé úpravy pomocí jednoduchých nástrojů
# kompozice a ořezy

Příprava digitálních fotografií pro fotobanky (APS)

Vybraný termín:

 Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.