Next Generation Firewall (NGFW)

Kurzem Vás provede Vanek Jan

Základní info

Cíle kurzu

Studenti jsou v rámci školení seznámeni s funkcemi a komponentami NGFW. Součástí školení jsou praktická cvičení zahrnující základní nastavení včetně směrování, řízení provozu nebo pravidel NAT. Zájemci o kurz si taktéž vyzkouší pokročilé nastavení inspekčních komponent jako například IPS, SSL dekrypce nebo Anti-malware kontrola.

Obsah kurzu

- Základní instalace NGFW modulu - Základní konfigurace centrální správy firewallů - Implementace a správa pravidel NAT, ACL - Implementace Threat Intelligence - Popis a implementace Intrusion Policy - Detekce a analýza malware - Dešifrování TLS provozu - Základy a implementace site-to-site VPN - Základy a implementace Remote Access VPN - Nástroje pro troubleshooting

Předpoklady

Znalosti základních pojmů z oblasti Internetworkingu, OSI modelu, TCP/IP protokolu v rozsahu školení A0/ICND1 a základy firewallu v rozsahu školení S2.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Next Generation Firewall (NGFW)

Vybraný termín:

16.9.2024 –  20.9.2024  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
53 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a pět ? Součet zapište číslicemi.