MS Word pokročilí

kurz

Základní info

Kurz vhodný k rozšíření a prohloubení MS Word. Cílem kurzu je naučit klienta využívat možnosti programu, pracovat s rozsáhlou dokumentací , náročnější grafické úpravy.
Obchodní korespondence - Hromadná korespondence, vytvoření a určení datového souboru, vložení slučovacích polí, sloučení, nastavení dotazu, použití externích zdrojů, automatické opravy, automatický text, vložení obrázku a ikony, tisk obálek a nálepek.
Kniha - formát a ohraničení stránky, osnova, vytvoření osnovy, zobrazení různých úrovní osnovy, změna úrovně textu, přesouvání textu v osnově, číslování osnovy, záhlaví a zápatí, další parametry, zrušení a číslování stránek, poznámky pod čarou její vložení a zrušení, obsah a arejstřík, vytvoření obsahu a rejstříku.
Noviny - práce se sloupci, změna šířky sloupců a mezery, ukončení sloupců, práce s textovým polem, vytvoření, označení, odstranění textového pole, změna velikosti, změna umístění pole, obtékání textu, obrysy a stín, svázání textových polí.
Diplomová práce - tabulka, vytvoření, tabulky, vložení údajů do tabulky, změna rozměru buněk, vložení a zrušení sloupců a řádek, formátování tabulky, vložení soupců, řazení textu, grafy, kreslení, editor rovnic.
Týmová práce - Internet, práce s dlouhými dokumenty, vytvoření hlavního dokumentu, odstranění a otevření vnořeného dokumentu, poznámky a revize, revizní značky, ochrana dokumenetů heslem, elektronická pošta, odeslání dokumentu elektronickou poštou,, směrování dokumentu, převod do jiného formátu než Word, zpracování dokumentu v různých verzích Wordu, automatizace práce, makra, klávesové zkratky, definice vlastních klávesových zkratek.

MS Word pokročilí

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
1 400 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.