MS Office 2007 - vybrané aplikace

kurz

Základní info

Dvoudenní kurz Microsoft Office systém 2007 je určen všem pedagogům, kteří mají zájem seznámit se s novým prostředím poslední verze vybraných aplikací Microsoft Office systém 2007. Podmínkou pro absolvování tohoto kurzu je základní uživatelská znalost aplikací Microsoft Office. Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.
Cíl kurzu
Posluchači kurzu získají podrobnější přehled o vybraných aplikacích systému Microsoft Office 2007. Po absolvování kurzu budou připraveni k aktivní práci ve vybraných aplikací.
Obsah kurzu

* Microsoft Office Access 2007
Nové rozhraní – navigační podokno, stavový řádek, řazení a filtrování dat, automatický kalendář, šablony polí, seznam polí a jeho nové funkce, pole typu příloha, pole s více hodnotami, souhrny v tabulkách, nové druhy šablon, nová rozložení formulářů, alternativní barvy pozadí formulářů, nové pojetí sestav, propojení s MS Outlookem, sběr externích dat
* Microsoft Office OneNote 2007
Nové funkce, textové poznámky, poznámky s propojenými dokumenty, zvukové poznámky, video, klip, seznamy s odrážkami, hypertextové odkazy, obrázky, tabulky, práce se šablonami, značky, úkoly propojené s aplikací Microsoft Office Outlook 2007, sdílené poznámkové bloky, živé vysílání
* Microsoft Office Publisher 2007
Ukázky řady šablon, tvorba nové šablony, její úprava, zvláštní obsah úloh, využití knihovny odkazů, tisky a publikování dat, hromadná korespondence, uložení publikace jako webového prostředí, přizpůsobení šablon.
* Microsoft Office Groove 2007
Založení pracovního prostoru, nastavení prostředí pracovních prostorů, základní princip sdílení souborů, kalendáře, diskuse, obrázky. Konverzace a její nastavení, přidělení práv uživatelů pracovního prostoru, vzájemné předávání informací mezi účastníky pracovního prostoru.

Délka kurzu:
12 vyučovacích hodin (2 dny)
Účastníci kurzu si odnesou:

* Metodické příručky k aplikacím Microsoft Office systém 2007 pro školství v elektronické podobě.
* Certifikát o úspěšném abslovování kurzu.

6. Cena kurzu:
Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.

MS Office 2007 - vybrané aplikace

Vybraný termín:

 Liberecký kraj

Cena
Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.