MS Office 2007 - nejběžnější aplikace

kurz

Základní info

Dvoudenní kurz Microsoft Office system 2007 je určen všem pedagogům, kteří mají zájem seznámit se s novým prostředím poslední verze vybraných aplikací Microsoft Office systém 2007. Podmínkou pro absolvování tohoto kurzu je základní uživatelská znalost aplikací Microsoft Office Word a Microsoft Office Excel. Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.
Cíl kurzu
Posluchači kurzu získají podrobnější přehled o vybraných aplikacích systému Microsoft Office 2007. Po absolvování kurzu budou připraveni k aktivní práci ve vybraných aplikací.
Obsah kurzu

* Microsoft Office Word 2007
Tvorba komplexního dokumentu, šablony první stránky, záhlaví a zápatí, nastavení aplikace, styly v dokumentu, obsahy, SmartArt, obrázky a jejich nastavení, metadata a jejich kontrola s návazností na SharePoint, rozšířená kontrola pravopisu a mluvnice, objekty propojené s ostatními aplikacemi celého balíčku, tisky, ukládání do externích formátů.
* Microsoft Office Excel 2007
Motivy a styly, automatické i podmíněné formátování tabulek, přehledy nejběžnějších funkcí a jejich praktické využití, práce s grafy a jejich formátování, šablony s návazností na Office OnLine, hromadná práce s daty, filtry, řazení, exporty do ostatních aplikací, ukládání do externích formátů.
* Microsoft Office PowerPoint 2007
Nové druhy šablon, návrhů, motivů a dalších inovačních prvků. SmartArt, rozložení stránek, grafické objekty, obrázky, kliparty, textová pole s propojením, předlohy snímků jejich nastavení, Propojení s ostatními aplikacemi, práce s grafy a jejich globální využití. Nastavení možností PowerPointu z pohledu prezentujícího.
* Microsoft Office Outlook 2007
Rychlé vyhledávání v aplikaci Outlook 2007, nastavení a využití barevných kategorií, přílohy emailových zpráv, úkoly a správa dne, informační kanály RSS ve standardizovaném formátu, nevyžádaná pošta, průvodce pro funkci mimo kancelář, nová zobrazení kalendář, sdílení kalendářů prostřednictvím emailových zpráv, příznaky pro zpracování, elektronické vizitky.

Délka kurzu:
12 vyučovacích hodin (2 dny)
Účastníci kurzu si odnesou:

* Metodické příručky k aplikacím Microsoft Office systém 2007 pro školství v elektronické podobě.
* Certifikát o úspěšném abslovování kurzu.

6. Cena kurzu:
Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.

MS Office 2007 - nejběžnější aplikace

Vybraný termín:

 Liberecký kraj

Cena
Tento kurz je organizován pod záštitou iniciativy Microsoft Partneři ve vzdělávání a náklady spojené s jeho realizací jsou pokryté společností Microsoft Česká republika. Všem zájemcům je tak zpřístupněn zcela bezplatně.

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.