MS Excel pokročilí

kurz

Základní info

Kurz je určen všem uživatelům se základní znalostí PC, kteří chtějí využívat MS Excel jako své pracovní prostředí pro běžné aplikace s tvorbou profesionálních dokumentů.
Rozšiřující techniky, přejmenování, vkládání, odstranění, přemístění a kopírování listů, odbarvení záložek, úprava pozadí listu, další způsoby zadávání dat, doplňování součtů, vytvoření řady tažením kurzorem myši, ověřování vstupních dat, jednotný vzhled tabulek, automatický formát, použití stylů, podmíněné formátování, vyhledat buňky podle podmínky, najít a nahradit, prohlížení sešitu pomocí pohledů, výpočty v sešitu, přepočet sešitu, konverze vzorců a hodnot, převod čísel uložených jako text na čísla, cyklické odkazy, signalizace chyb, kukátko, vyhodnocení vzorce.
Práce s grafy, F11, průvodce grafem, identifikace objektů v grafu, objekty v grafu, opakované použití již existujícího grafu, galerie podtypů grafů, návrat na implicitní formát, formátování oblasti, ploch, osy kategorií, hodnot a datové řady, 3D grafy, tvorba profesionálních grafů, přidání, mazání, odstranění datové řady, doplnění trendu a klouzavého průměru.
Analytické nástroje, hledání řešení, citlivostní analýza, pro jednu proměnnou a pro 2 proměnné, úpravy citlivostní tabuky, scénáře, vlastní panel nástrojů pro panel se scénáři, tvorba scénářů.
Práce se seznamy, koncepce, seřazení a prohlížení seznamu, fitrování dat, automatický filtr, prvních 10, vlastní fitry, rozšírený fitr, vytvoření souhrnů dat, přehledů a skupin.
Interaktivní tabulky a grafy, koncepce kontingenční tabulky, vytvoření KT, skryté datové mezipaměti, kontingenční grafy, vytvoření KT grafu, zkrácené klávesové povely.

MS Excel pokročilí

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
1 400 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.