Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

MS-600 Building applications and solutions with Microsoft 365 core services

Základní info

Tento kurz pokrývá pět hlavních prvků platformy Microsoft 365 – implementaci Microsoft Identity, práci s Microsoft Graph, rozšíření a přizpůsobení SharePointu, rozšíření Teams a rozšíření Office.
V tomto kurzu se studenti naučí implementovat Microsoft Identity a pracovat s Microsoft Graph. Studenti také získají znalosti o prvcích uživatelského rozhraní (včetně adaptivních karet a UI Fabric), integračních bodech (včetně Microsoft Teams, doplňků Office, SharePoint Framework, Actionable Messages) a určování cílů platformy pracovního zatížení.
Při implementaci Microsoft Identity se studenti naučí implementovat identitu Microsoft, včetně registrace aplikace, implantace ověřování, konfigurace oprávnění pro používání API a vytvoření služby pro přístup k Microsoft Graph. Při práci s Microsoft Graph se studenti naučí, jak přistupovat k uživatelským datům, zkoumat parametry dotazů, spravovat životní cyklus skupiny, přistupovat k souborům a optimalizovat síťový provoz pomocí Microsoft Graph. Při rozšiřování a přizpůsobení SharePointu se studenti seznámí s webovými částmi, rozšířeními SharePoint Framework a jak zabalit a nasadit řešení SPFx.
Při rozšiřování Teams se studenti podívají na součásti aplikace Teams, budou pracovat s webhooky, kartami a konverzačními roboty. Při rozšiřování Office studenti pracují s doplňky Office, doplňky podokna úloh, rozhraními JavaScript API, Office UI Fabric a použitelnými zprávami s adaptivními kartami.

MS-600 Building applications and solutions with Microsoft 365 core services

Vybraný termín:

10.7.2023 –  15.7.2023  ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a deset ? Součet zapište číslicemi.