Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

MS-101T00: Microsoft 365 Mobility and Security

Základní info

Tento kurz pokrývá tři hlavní prvky podnikové správy Microsoft 365 – správu zabezpečení Microsoft 365, správu souladu s Microsoft 365 a správu zařízení Microsoft 365. Ve správě zabezpečení Microsoft 365 prozkoumáte všechny běžné typy vektorů hrozeb a narušení dat, kterým dnes organizace čelí, a dozvíte se, jak bezpečnostní řešení Microsoft 365 řeší tyto hrozby. Seznámíte se s Microsoft Secure Score a také s Azure Active Directory Identity Protection. Poté se dozvíte, jak spravovat služby zabezpečení Microsoft 365, včetně Exchange Online Protection, Advanced Threat Protection, Safe Attachments a Safe Links.

Nakonec se seznámíte s různými sestavami, které sledují stav vašeho zabezpečení. Poté přejdete z bezpečnostních služeb na zpravodajství o hrozbách; konkrétně pomocí Security Dashboard a Advanced Threat Analytics, abyste měli náskok před potenciálními narušeními zabezpečení. S komponenty zabezpečení Microsoft 365, které jsou nyní pevně na svém místě, prozkoumáte klíčové komponenty správy dodržování předpisů Microsoft 365. Začíná přehledem všech klíčových aspektů správy dat, včetně archivace a uchovávání dat, správy informačních práv, zabezpečeného víceúčelového rozšíření internetové pošty (S/MIME), šifrování zpráv Office 365 a prevence ztráty dat (DLP). Poté se ponoříte hlouběji do archivace a uchovávání, přičemž zvláštní pozornost budete věnovat místní správě záznamů v SharePointu, archivaci a uchovávání na serveru Exchange a zásadám uchovávání v Centru zabezpečení a dodržování předpisů. Nyní, když rozumíte klíčovým aspektům správy dat, prozkoumáte, jak je implementovat, včetně budování etických zdí v Exchange Online, vytváření zásad DLP z vestavěných šablon, vytváření vlastních zásad DLP, vytváření zásad DLP pro ochranu dokumentů, a vytváření tipů pro politiku. Poté se zaměříte na správu správy dat v Microsoft 365, včetně správy uchovávání v e-mailu, odstraňování problémů se zásadami uchovávání a tipů na zásady, které selžou, a také na odstraňování citlivých dat. Poté se dozvíte, jak implementovat Azure Information Protection a Windows Information Protection. Tuto část zakončíte tím, že se naučíte, jak spravovat vyhledávání a vyšetřování, včetně vyhledávání obsahu v Centru zabezpečení a dodržování předpisů, auditu vyšetřování protokolů a správy pokročilého eDiscovery.

Kurz je zakončen hloubkovou zkouškou správy zařízení Microsoft 365. Začnete plánováním různých aspektů správy zařízení, včetně přípravy zařízení s Windows 10 na společnou správu. Dozvíte se, jak přejít z Configuration Manager na Intune, a bude vám představen Microsoft Store pro firmy a správa mobilních aplikací. V tomto okamžiku přejdete od plánování k implementaci správy zařízení; konkrétně vaši strategii nasazení Windows 10. To zahrnuje učení, jak implementovat Windows Autopilot, Windows Analytics a Mobile Device Management (MDM). Při zkoumání MDM se dozvíte, jak jej nasadit, jak zaregistrovat zařízení do MDM a jak spravovat shodu zařízení.

MS-101T00: Microsoft 365 Mobility and Security

Vybraný termín:

30.10.2023 –  4.11.2023  ONLINE

Cena
33 210 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a dvě ? Součet zapište číslicemi.