Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Leading SAFe® (SA)

Základní info

Scaled Agile Framework (SAFe®) pomáhá podnikům řešit významné výzvy vývoje, dodávání softwaru a systémů podnikové třídy v co nejkratším udržitelném čase. Jedná se o online, volně dostupnou znalostní bázi osvědčených vzorců pro implementaci softwaru a systémů Lean-Agile v podnikovém měřítku.

SAFe synchronizuje spolupráci a poskytování pro velký počet agilních týmů. Škálovatelný a konfigurovatelný SAFe umožňuje každé organizaci přizpůsobit jej vlastním obchodním potřebám. Podporuje menší řešení pro 50–125 zaměstnanců i složité systémy, které vyžadují tisíce lidí.

SAFe Agilist (SA) strategicky řídí přijetí, úspěch a průběžné zlepšování kultury Lean-Agile v podniku. Agilist pomáhá definovat poslání a vizi organizace a komunikuje strategická rozhodnutí a potřebu změny všem zainteresovaným stranám a týmům. SAFe Agilisti motivují zaměstnance tím, že jim pomáhají rozvíjet jejich dovednosti a kariéru způsobem, který zlepšuje jejich schopnosti a zvyšuje jejich angažovanost a závazek vůči poslání a vizi podniku.

Během tohoto dvoudenního kurzu se naučí principy a postupy Scaled Agile Framework®, jak realizovat a zlepšovat hodnotu podniku prostřednictvím Agile Release Trains a co to znamená vést transformaci Lean-Agile v podnikovém měřítku.

Účastníci porozumí způsobu myšlení Lean-Agile a tomu, proč je tak efektivní na dnešním trhu. Dostanou také praktické rady ohledně podpory agilních týmů a programů, posílení  portfolia, budování kontinuálního zásobovacího kanálu a kultury DevOps a koordinaci velkých projetků.

Po kurzu budou účastníci připraveni na složení zkoušky a získání certifikace pro SAFe® Agilist (SA).

Leading SAFe® (SA)

Vybraný termín:

 Praha

Cena
16 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a sedm ? Součet zapište číslicemi.