Kurz JavaScript Developer

Základní info

Popis kurzu

Z výchozího designu webu se naučíš vytvořit web či appku, která poběží v internetovém prohlížeči. Upravíš ji pro počítač i mobily. Naučíš se také programovat animace a pracovat s daty z databáze či API.

Cíle kurzu

JavaScript a React je kombinace technologií, které se používají k programování toho, co uživatel vidí v okně internetového prohlížeče. S těmito nástroji vzniká většina webových i mobilních aplikací, zkrátka je to nejoblíbenější kombinace na světě. Jediným cílem je z tebe udělat juniora na vývoj frontendu a pak hurá na první projekty.

Určeno pro

V kurzu začínáme pěkně do začátku. Nepotřebuješ žádné předchozí zkušenosti s programováním. Pokud tě láká vytvářet přehledné a intuitivní weby a aplikace, máš smysl pro estetiku, záleží ti na detailech a rád/a rychle vidíš výsledky své práce, je tento kurz právě pro tebe.

Obsah kurzu

  • Prework: Seznámíš se se základy
    Připravíš se na hlavní část kurzu - naučíš se základy JavaScriptu, HTML a CSS, používat Linux nebo MacOS a Git. Dostaneš nástroje pro instalaci softwaru používaného v kurzu.
  • Blok 1 + Zkouška: Vytvoříš svůj první web
    Vytvoříš své první webové stránky a naučíš se je přizpůsobit pro zobrazení na různých obrazovkách (responzivní web), například na telefonech a tabletech.
  • Blok 2 + Zkouška: Své webové aplikaci dodáš dynamiku
    Naučíš se programovat dynamické prvky, jako jsou posuvníky nebo animace. Naučíš se taky ECMAScript 6, který zvýší kvalitu tvojí práce a knihovnu React, která je dnes nejpoužívanější technologií pro vývoj webů a mobilních aplikací.
  • Blok 3 + Závěrečný projekt: Vše, co jsi se naučil, využiješ a vylepšíš
    Použiješ pokročilý JavaScript s Reactem na reálném projektu podle svého výběru a to za podpory mentora. Uplatníš všechny získané znalosti. Procvičíš si React v praxi a zároveň se svými projekty budeš moci pochlubit na přijímacích pohovorech.

Předpoklady

Nutnost základní znalosti anglického jazyka

Studijní materiály

Learning Management System, Github

Metody výuky

Distanční, online

Návaznosti

Backend Python Developer

Kurz JavaScript Developer

Vybraný termín:

24.6.2024 –  26.1.2025  ONLINE

Cena
79 000 Kč + 0% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a devět ? Součet zapište číslicemi.