Java

kurz

Základní info

Kurz je určen všem uživatelům se základní znalostí PC, kteří chtějí využívat počítačového jazyka Java jako své pracovní prostředí pro tvorbu webových stránek, programů, grafiky, objektů na profesionální úrovni.

Úvod do Javy, základní prvky, objektově orientované programování, Appelety, aplikace, jména v Javě, konstanty a proměnné, příkazy řazení a aritmetické operace, operátory přiřazení, inkrementace a dekrementace, matematické metody, standardní vstup a výstup, ladění programů v Javě.
Větvení a návrh v programu, techniky návrhu shora dolů, pseudokód, relační a logické operátory, struktura větvení, smyčka while, do/while, for, formátování vstupních dat, příklad problému, ladění, vlastnosti polí, používání prvků polí ve výrazech Javy, deklarace polí, čtení dat ze souborů a zápis dat do souborů, grafika, řetězce, metody, deklarace metod, předávání parametrů hodnotou, automatické proměnné, rozsah platnosti proměnných, metody rekuzivní, přetížené, třída Java.util.Arrays.
Třídy a objektově orientované programování, struktura třídy, implementace třídy Stopky, rozsah platnosti ve třídě, typy metod, standardní balíky Javy, vytváření vlastních balíků, přepínače přístupu ke složkám třídy, finalizéry a uvolňování zdrojů, statické složky třídy, kontejnery a komponenty, kreslení čar a jivých tvarů, zobrazování textu.
Grafická uživatelská rozhraní a applety, jak GUI pracuje, vytvoření a zobrazení GUI, události a obsluha událostí, komponenty GUI, správce rozvržení, applety.

Java

Vybraný termín:

 Jihočeský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
1 900 Kč

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.