Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Introducing Cisco NX-OS Switches and Fabrics in the DC

Základní info

Cíle kurzu

- Cílem tohoto školení je poskytnout studentům znalosti v oblasti Cisco Nexus přepínačů včetně jednotlivých řad, architektury, software a správy. Dále jsou probrány charakteristické vlastnosti Nexus přepínačů zajišťující vysokou dostupnost, propustnost, jednoduchost a flexibilitu nasazení, která umožňuje uživateli přecházet mezi rozdílnými síťovými architekturami bez nutnosti měnit zakoupený hardware. Tento kurz je určen síťovým inženýrům a IT profesionálům, kteří se zabývají architekturou sítě, implementací a správou Cisco Nexus přepínačů v datových centrech. Součástí kurzu jsou praktické LABy zamřené na diskutované technologie jako například Virtual Device Contexty (VDC), First Hop Redundancy Protokoly (FHRP) a user management.

Obsah kurzu

" Přehled Cisco Nexus platforem" Implementace a správa Cisco Nexus přepínačů" Port-channely a virtuální Port-channely (vPC)" First Hop Redundancy protokoly (FHRP)" Virtual Device Contexty (VDC)

Předpoklady

" Orientace v Cisco data center technologiích" Pochopení networking protokolů, směrování a přepínání" Pochopení aplikačních požadavků v závislosti na obchodním zaměření společnosti

Studijní materiály

Účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Introducing Cisco NX-OS Switches and Fabrics in the DC

Vybraný termín:

 Bratislavský kraj

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a čtyři ? Součet zapište číslicemi.