Informační bezpečnost – e-learning

e-kurz

Základní info

Popis kurzu

E-learningový kurz Informační bezpečnost shrnuje hlavní zásady zajištění ochrany informací a používání prostředků výpočetní, informační a komunikační techniky.

Cíle kurzu

Cílem kurzu je seznámit zaměstnance s problematikou ochrany informací a základy i novinkami v oblasti ICT služeb a technologií.

Určeno pro

Kurz je určen všem zaměstnancům, kteří užívají ICT služeb a technologií.

Obsah kurzu

Principy informační bezpečnosti; Obchodní tajemství; Ochrana osobních údajů; Utajované informace; Informační a komunikační technologie; Bezpečnostní incident; Zásady používání ICT služeb a techniky; Digitální certifikát a elektronický podpis; Rizika; Prevence; Internet; E-mail; Bezpečnost hesla; Zálohování dat; Používání mobilních zařízení; Ostatní zařízení

Poznámka

Kurz Informační bezpečnosti může být doplněn o informace z prostředí organizace zákazníka (interní pravidla, specifika vykonávaných činností apod.). Kurz Vám rádi dodáme v příslušném formátu (SCORM, AICC) do vašeho vlastního LMS (eDoceo, iTutor, Moodle, Microsoft SharePoint, Plateau nebo jakýkoliv jiný). Kurz provozujeme také v LMS INSTRUCTOR, které zajišťuje veškerou související organizací a evidencí školení (hlídání termínů, ověřování znalostí, certifikaci absolvovaných kurzů, vedení přehledů o školení apod.).

Metody výuky

E-learningový kurz.

Informační bezpečnost – e-learning

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.