Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

CompTIA PenTest+

Základní info

Bezpečnost zůstává jedním z nejžhavějších témat v IT a dalších odvětvích. Zdá se, že každý týden přináší zprávy o nějakém novém narušení soukromí nebo bezpečnosti. Tento kurz je určen profesionálům v oblasti kybernetické bezpečnosti, kteří mají za úkol penetrační testování a správu zranitelnosti. Jak se organizace snaží chránit sebe a své zákazníky, schopnost provádět penetrační testování je nově vznikající soubor dovedností, který se stává stále cennějším pro organizace hledající ochranu a stále lukrativnější pro ty, kteří tyto dovednosti mají. V tomto kurzu se seznámíte s některými obecnými pojmy a metodikami souvisejícími s pentestování a propracujete se simulovaným pentestováním pro fiktivní společnost.

V čem je jiná?

  • CompTIA PenTest+ je nejkomplexnější zkouška pokrývající všechny fáze penetračního testování. Na rozdíl od jiných zkoušek penetračního testování, které pokrývají pouze část fází s esejovými otázkami a praktickými otázkami, PenTest+ používá otázky založené na výkonu i na znalostech, aby bylo zajištěno, že budou vyřešeny všechny fáze.
  • PenTest+ je jediná zkouška na trhu, která zahrnuje všechny aspekty správy zranitelnosti. Zahrnuje nejen praktické hodnocení zranitelnosti, skenování a analýzu, ale zahrnuje také plánování, stanovení rozsahu a správu slabých míst, nejen jejich využívání.
  • PenTest+ je nejaktuálnější zkouška penetračního testování pokrývající nejnovější techniky proti rozšířeným útočným plochám. Jedná se o jedinečnou zkoušku, která vyžaduje, aby kandidát prokázal nejrelevantnější dovednosti v oblasti testování pera pro cloud, hybridní prostředí, webové aplikace, Internet of Things (IoT) a tradiční on-premise.

CompTIA PenTest+

Vybraný termín:

9.10.2023 –  14.10.2023  ONLINE

Cena
41 600 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a osm ? Součet zapište číslicemi.