CompTIA Linux+

Základní info

Kurz CompTIA Linux+ pokrývá běžné úkoly v hlavních distribucích Linuxu, včetně příkazového řádku Linuxu, základní údržby, instalace a konfigurace pracovních stanic a sítí.

Nový CompTIA Linux+ je pro IT profesionály, kteří budou používat Linux ke správě všeho, od aut a chytrých telefonů po servery a superpočítače, protože velké množství podniků používá Linux v cloudových, kybernetických, mobilních a webových aplikacích pro správu.

V novém CompTIA Linux+ musí účastníci složit pouze jednu zkoušku. Nová certifikace však již není způsobilá pro LPI 2-for-1.

  • CompTIA Linux+ je jediná linuxová certifikace zaměřená na práci, která pokrývá nejnovější základní dovednosti požadované náboráři.
  • Na rozdíl od jiných certifikací zahrnuje nová zkouška praktické simulace a otázky s možností výběru z více odpovědí, které identifikují zaměstnance, kteří mohou danou práci vykonávat.
  • Zkouška pokrývá úkoly spojené se všemi hlavními distribucemi Linuxu a vytváří základ pro pokročilé znalosti specifické pro prodejce/distribuci.

CompTIA Linux+

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
24 910 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je devět a čtyři ? Součet zapište číslicemi.