CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) Exam CS0-002

Základní info

Společnost CompTIA ukončuje 5. prosince 2023 zkoušku CompTIA CySA+ (CS0-002) a nahrazuje ji zkouška CompTIA CySA+ (CS0-003). Všechny zakoupené poukazy na zkoušku CompTIA CySA+ (CS0-002), jejichž platnost ještě neskončila, lze stále použít na zkoušku CompTIA CySA+ (CS0-003).

Vzhledem k tomu, že se útočníci naučili vyhýbat se tradičním řešením založeným na signaturách, jako jsou brány firewall a antivirový software, je pro organizace stále důležitější přístup založený na analýze v odvětví bezpečnosti IT. CompTIA CySA+ aplikuje behaviorální analytiku na sítě ke zlepšení celkového stavu zabezpečení prostřednictvím identifikace a boje proti malwaru a pokročilým perzistentním hrozbám (APT), což má za následek lepší viditelnost hrozeb na širokém povrchu útoku. Ověří schopnost IT profesionála proaktivně bránit a neustále zlepšovat bezpečnost organizace. CySA+ ověří, zda úspěšný kandidát má znalosti a dovednosti potřebné k:

  • Využití zpravodajských technik a techniky detekce hrozeb
  • Analyzování a interpretaci dat
  • Identifikování a řešení zranitelných míst
  • Navržení preventivních opatření
  • Efektivnímu reagování na incidenty a zotavení se z nich

CompTIA CySA+ splňuje normu ISO 17024 a je schválena Ministerstvem obrany USA pro splnění požadavků směrnice 8570.01-M. Je v souladu s vládními nařízeními podle federálního zákona o řízení bezpečnosti informací (FISMA). Regulační orgány a vláda spoléhají na akreditaci ANSI, protože poskytuje důvěru a důvěru ve výstupy akreditovaného programu. Od 1. ledna 2011 bylo provedeno více než 2,3 milionu zkoušek akreditovaných CompTIA ISO/ANSI.

CompTIA Cybersecurity Analyst (CySA+) Exam CS0-002

Vybraný termín:

 Praha

Cena
9 050 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.