Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Automatizované testování Selenium pro začátečníky

kurz

Základní info

Dvoufázové školení s důrazem na praktickou stránku automatizovaného testování, při použití Selenium WebDriver frameworku. Účastníci se v první fázi školení seznámí se základním principem automatizace a praktickým přístupem k automatizaci pomocí Selenia v testovacím nástroji Apache JMeter. Tento nástroj je vhodný pro začátečníky bez předchozí znalosti programování. V druhé fázi připraví vlastní testovací skripty a ve spolupráci s lektorem se naučí základní postupy automatizace a urychlení exekuce testů prostřednictvím automatizovaných skriptů.

Předpokládané znalosti: Školení je určeno zejména účastníkům obsazeným v rolích Tester nebo Test Analytik, kteří již mají zkušenosti s testováním alespoň tři měsíce.

Obsah školení:

V první fázi školení seznámí se základním principem automatizace a praktickým přístupem k automatizaci pomocí Selenia v testovacím nástroji Apache JMeter. Tento nástroj je vhodný pro začátečníky bez předchozí znalosti programování.
Druhá polovina dne bude věnovaná přípravě vlastních automatizovaných skriptů. Ve spolupráci s lektorem se naučíme používat dynamické lokátory prvků na stránce a další základní postupy pro automatizaci.

Témata:

 

  • Metodika automatizovaného testování
  • Doporučené postupy
  • Představení Selenium WebDriver framework
  • Představení nástroje Apache JMeter
  • Tvorba testovacího skriptu
  • Úpravy skriptu

 

 

 

Automatizované testování Selenium pro začátečníky

Vybraný termín:

12.6.2023  Praha
09:00 – 17:00 hod.

Cena
6 500 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.